Maybe I am a dreamer

… but I am not the only one. Een rake zin uit de song Imagine van John Lennon. Misschien ben ik ook een dromer maar ik weet zeker dat ik niet de enige ben. Dat heb ik de afgelopen jaren ervaren met de projecten van Jude foundation en nu Haven 5. Zoveel mensen doen mee, brengen hun kennis, ervaring, vaardigheden en vooral hun hart mee.

Opening Haven 5

Op 27 en 28 augustus was de opening van Haven 5 in Huizen. Twee feestelijke dagen waarin bezoekers konden kennismaken met de mensen en het aanbod van Haven 5. Dit was mijn bijdrage aan de opening.

als ik de krant lees of het nieuws kijk, word ik verdrietig en moedeloos
zoveel verdriet, zoveel onverdraagzaamheid
als ik de afgelopen maanden naar Haven 5 kijk, word ik blij en dankbaar
zoveel inzet, zoveel positiviteit en zoveel kwaliteiten
laten we dat koesteren, laten we dat ZIEN, laten we elkaar zien
met volle aandacht
dat is wat we nu nodig hebben: aandacht en medemenselijkheid
samen praten, lachen, muziek maken, creatief zijn
of luisteren om geïnspireerd te raken
dat is wat Haven 5 wil zijn, wil teweeg brengen
mensen elkaar laten raken, ontroeren, verwonderen en ontmoeten

Oprah Winfrey zei het eens in een toespraak, zij haalde een spreuk aan van Maya Angelou: je erfenis, dat wat je nalaat, is elk leven dat je hebt aangeraakt.
laten we elkaars leven aanraken en samen vooral heel veel leuke, lieve en mooie herinneringen maken.

Mijn leven is de afgelopen maanden in ieder geval leven enorm aangeraakt door alle mensen die meegewerkt hebben aan de start van Haven 5. Dan denk ik aan het pand, het logo, de tuin, de communicatie, het schoonmaken, de inrichting, het op allerlei manieren mee-denken en werken. Hun bijdrage was indrukwekkend en hartverwarmend. Zij hebben ervoor gezorgd dat wij hier vandaag de opening kunnen vieren. Dank jullie wel!