Geef Haven 5 de vijf!

Particulieren

Wil je iets bijdragen? Voor € 5 per maand ben je officieel ‘vriend’ van Haven 5. Je krijgt hier vooral heel veel dankbaarheid, een warme handdruk en een ontzettend goed gevoel voor terug.
We houden de prijzen bewust laag, zodat iedereen kan zich welkom voelt. Je mag natuurlijk altijd wat meer betalen voor een kop koffie of thee als je bij Haven 5 bent.

Bedrijven

Voor bedrijven hebben we speciale sponsorpakketten met de mogelijkheid bijvoorbeeld € 55 per maand of € 555 per jaar bij te dragen. Of een ander bedrag natuurlijk. Tegenprestatie in overleg.
Neem voor meer informatie hierover contact op met Karin Rienstra.

Vrienden van Haven 5

Haven 5 draait op de inzet van vrijwilligers. Maar dat betekent niet dat het allemaal niks kost. We hebben vaste lasten voor gas en licht, verzekering en internet en zullen op een gegeven moment ook iets van huur moeten gaan betalen.
Vrienden-1

Samen kunnen we bergen verzetten

Samen kunnen we bergen verzetten

Het is zeker niet de bedoeling dat we op een of andere manier ‘commercieel’ worden. Wel kunnen we wellicht betaalde activiteiten organiseren of helpen opzetten.
Daarnaast zijn we op zoek naar ‘vrienden van’… sponsors en supporters die incidenteel of structureel een bijdrage willen leveren.

Onze sponsors