FEEST! – 1 jaar – HAVEN 5

Op vrijdag 26 augustus vieren we de 1e verjaardag van HAVEN 5. Heel bewust noemen we het een verjaardag en niet een 1-jarig bestaan. Want een burgerinitiatief als HAVEN 5 ‘bestaat’ niet, maar het beweegt, leeft en groeit. Het was een levendig jaar waarin veel mensen HAVEN 5 hebben ontdekt en een bijdrage hebben geleverd. Heerlijk!

Wie jarig is, organiseert een feestje. Dat doen we zeker. Met een veelzijdig programma en een brede waaier aan activiteiten waaraan je kunt deelnemen. Groen, persoonlijke ontwikkeling, duurzaam, creativiteit, high tea, lezing…. volop keuze. Zie het programma in het nieuwsbericht.

Programma 1e verjaardag HAVEN 5

Elke activiteit duurt maximaal 30 minuten. Kies uit wat je leuk en/of interessant lijkt en geef je op via info@haven5.nl.

Gewoon langskomen voor een kop thee of koffie met wat lekkers kan natuurlijk ook.

Kosten

Er zijn geen entreekosten, maar als je een verjaarscadeautje wil meenemen voor HAVEN 5 hebben we een goede tip voor je: een financiële bijdrage is heel welkom! We kunnen dan het 2jaar opnieuw ruimte bieden aan sociale, creatieve en duurzame initiatieven in Huizen. 

Aanmelden

Let op: Meld je aan voor een activiteit naar keuze vóór woensdag 24 augustus via info@haven5.nl. Meerdere keuzes zijn toegestaan :-)

N.B. Er kunnen maximaal 49 personen toegelaten worden in HAVEN 5.

 

 

 

 

Datum

vrijdag 26 aug 2022
Expired!

Tijd

11:00 - 16:00
Categorie
Jude Foundation

Organisator

Jude Foundation
Telefoon
06 – 223 073 44
Website
http://www.judefoundation.nl
Ga naar de bovenkant