Maancirkels

Korte beschrijving

Maancirkels worden al eeuwenlang georganiseerd rondom het thema van Nieuwe en Volle maan. Er ontstaat iets bijzonders wanneer vrouwen in een cirkel bij elkaar komen en zich verbinden met de maan en natuur. Noem het magie, maar het is meer dan dat. Het is transformerend, er ontstaat ruimte voor heling en groei. Vanaf september start ik met een nieuwe Maancirkel in HAVEN 5 in Huizen. We komen bij elkaar met een vaste groep vrouwen en iedere keer met een ander thema. 

De Maancirkel is een moment om de cyclus van de Maan te beleven en te ervaren wat er in je leeft of geleefd mag worden. Tijdens de avond van de Maancirkel komen we met een groep van max 12 vrouwen samen. We maken reizen naar onze binnenwereld en behandelen iedere keer een ander thema. Er is een deelronde, een ritueel rondom het thema van de Maan, een meditatie waarin we intenties zetten voor de nieuwe maan(d). Afhankelijk van het thema wordt er gedanst, gezongen en gedrumd. Samen met andere vrouwen kun je dan opladen en ontvangen wat jij nodig hebt.

De eerste Maancirkel is een open cirkel waarbij iedere vrouw welkom is en kennis kan maken met deze vorm van samenkomen. Op 17 september van 19.00 tot 22.00 uur start de eerste Maancirkel van dit Maanjaar, de kosten bedragen eenmalig €15,-. Mocht je hierna je willen verbinden aan het Maanjaar, dan komen we 7 x over het jaar bij elkaar (niet in de vakantie periode) en de kosten bedragen €230,-

Aanvullende informatie

Ik ben Len, organiseer vanuit authenticiteit Maancirkels en begeleid persoonlijke healings. Ik heb geleerd dat het zeer krachtig en magisch kan zijn als vrouwen bij elkaar komen in een cirkel en daar vanuit hun hart spreken, dan gebeuren er prachtige dingen. Mocht je hierin interesse hebben, dan vertel ik je hier graag meer over. Bel me of WhatsApp me op 06-2421247 of kijk voor meer informatie op www.panchavatti.nl.

Kosten

€15,- voor de eerste Maancirkel op 17 september

€230,- voor de 7 bijeenkomsten van het Maanjaar

Drankjes kosten €1,- per stuk. 

 

Aanmelden

info@panchavatti.com

06-2421247

 

 

 

 

 

 

 

Datum

zondag 14 jan 2024
Expired!

Tijd

14:00 - 17:00
Categorie
Haven 5

Organisator

Haven 5
Telefoon
06-22 30 73 44
Email
info@haven5.nl
Website
http://www.haven5.nl
Ga naar de bovenkant