Praktische filosofie (ochtend)

Vragen als: Wie ben ik en wat is de zin van het leven? Waar ga ik naar toe na de dood? Hoe kan ik de denkgeest wat rustiger krijgen?

Dat er behoefte is aan zingeving en aan deze bijeenkomsten is inmiddels bevestigd; in korte tijd hebben zich geïnteresseerden gemeld. Inmiddels komt een groep van negen personen bij elkaar.

Wat is de werkwijze van Praktische filosofie?

Om verschillende redenen wordt de groep klein gehouden, zodat er voldoende tijd is voor iedereen om zijn of haar verhaal te doen.

Eenmaal in de drie weken komen we bij elkaar. In de tussenliggende tijd lezen we een hoofdstuk, bestuderen we de tekst en voelen in wat het doet met je als je dit in de praktijk toetst. De vragen die opkomen kunnen in de groepsbijeenkomst voorgelegd worden. Door te luisteren naar elkaar en ervaringen te delen ontstaan nieuwe inzichten en ontplooit men zich.

Het kan zijn dat een bijeenkomst niet in Haven 5 plaatsvindt, maar bij iemand thuis.

Kosten

€ 2,– per keer

Aanmelden

Er zijn twee groepen van vier personen. Deze kunnen, na kennismaking, uitgebreid worden met nieuwe geïnteresseerden.

Aanmelden kan bij Jan Willem Reineke per email: jw.reineke@kpnmail.nl met vermelding van je telefoon nummer. Je kunt hem ook bellen op werkdagen tussen 18.00 en 19.00 uur op nummer 06 1605 3306.

Datum

woensdag 31 aug 2022
Expired!

Tijd

11:00 - 12:30
Categorie
Ga naar de bovenkant