Veiling – Een echte Reineke aan de wand.

Jan Willem Reineke had een goed idee: een aantal van zijn werken ter beschikking te stellen voor mensen die normaal gesproken niet toekomen aan de aanschaf van iets unieks aan de muur. In samenwerking met HAVEN 5, waar hij ook de Praktische Filosofie-groepen leidt, ontstond zo een nieuw initiatief. De komende tijd kan er geboden worden op schilderijen en tekeningen van zijn hand. Met name mensen met een smalle beurs worden uitgenodigd om te bieden.

Wil je dus graag een echte ‘Reineke’ aan de wand of ken je iemand die dit weleens verdient? Stap dan vooral op een moment van maandag 6 maart tot en met donderdag 23 maart binnen bij HAVEN 5, dat voor de gelegenheid is omgebouwd tot een galerie.  Veilingmeester van dienst is journalist en kunstliefhebber Annedieke Kuchler. Uiteraard is maker Jan Willem Reineke hierbij aanwezig zijn en zal al het geld van deze verkopen geheel aan de HAVEN 5 toevallen.

Aanvullende informatie

Jan Willem Reineke volgde lessen aan de Gooise Academie bij Igor Kuzmirak, Carine van Gorp en Monica Rotgans. Hij laat zich graag inspireren door wat de natuur te bieden heeft. In de woestheid ziet hij de schoonheid. Hij vind er de oneindigheid, stilte en eenzaamheid die in de drukke geïndustrialiseerde en gedigitaliseerde wereld meestal ver te zoeken zijn. Zo verzamelde hij brokken aarde in Andalusië, verpulverde dat en maakte met de daarin aanwezige pigmenten zijn eigen verf, waarmee hij op unieke wijze zijn doeken en papier vult.

Kosten

Aan de veiling zijn geen kosten verbonden. Een vrijwillige bijdrage voor HAVEN 5 is altijd welkom. Voor drankjes vragen we: koffie en sapjes (€1,-) en thee (€0,50).

 Aanmelden

Via info@haven5.nl

 

 

 

 

 

 

 

Datum

vrijdag 24 mrt 2023
Expired!

Tijd

16:00 - 17:30
Categorie
Haven 5

Organisator

Haven 5
Telefoon
06-22 30 73 44
Email
info@haven5.nl
Website
http://www.haven5.nl
Ga naar de bovenkant