Tarot kaartlegging

Korte beschrijving

Op dinsdagen legt Mascha graag Tarot kaarten voor je.  Er zijn 3 momenten, Om 13.15, 13.45 en 14.15 uur.

Een kaartlegging maak het onbewuste bewust. Het helpt je contact te maken met jouw intuïtie, geeft richting en duidelijkheid in keuzes, maakt visueel wat verborgen bleef en het gevoel van verbonden zijn met je innerlijk geeft rust, overzicht en kracht.

Hoe werkt het? Bij een specifieke vraag legt Mascha intuïtief kaarten die jou helpen het antwoord op de vraag te vinden.

Wil je weten waar je nu staat? Dan vraagt Mascha om duidelijkheid m.b.v. een Grote Arcanakaart en uitleg d.m.v. Kleine Arcanakaarten (tarot). Orakelkaarten verdiepen de uitleg wanneer nodig.

Sta open voor het antwoord en vertrouw erop. De kaarten tonen precies wat er bij jou speelt. Gebruik je gezonde verstand om er wijs mee om  te gaan.

Mascha vult intuïtief hier en daar aan wat zij doorkrijgt uit het energieveld.

Aanvullende informatie

Over Mascha:

Vanuit mijn hart help ik graag andere mensen. Ik weet hoe het is om te worstelen met uitdagingen in het leven. Soms heb je een steuntje nodig of een spiegel. Daarom ben ik mij gaan verdiepen in o.a. tarot. Nu ik ervaar hoe helpend dit is, wil ik anderen toegang bieden tot deze begeleiding.

Kosten

Geen.

Aanmelden

Aanmelden kan bij Karin via info@haven5.nl of 06 – 223 073 44

 

 

 

 

 

 

 

Datum

dinsdag 16 jul 2024

Tijd

13:15 - 14:15
Categorie
Haven 5

Organisator

Haven 5
Telefoon
06-22 30 73 44
Email
info@haven5.nl
Website
http://www.haven5.nl
Ga naar de bovenkant