Hartelijk welkom en leuk dat je meeleest! Het is augustus, de hei is paars, de avonden zijn al beduidend korter en velen van jullie zijn druk met de vakantiewas en de eventuele voorbereidingen van een nieuw schooljaar voor de kinderen. En HAVEN 5 heeft wat te vieren.

HIEP HIEP, TWEEDE VERJAARDAG
We bestaan 2 jaar en wie jarig is trakteert. Op zaterdag 26 augustus tussen 11.00 en 14.00 uur staan er verschillende taarten, cakejes en andere lekkernijen voor je klaar. Gedoneerd door Huizense supermarkten, bakkers en door mensen die graag bakken. Kom je ook? Om 12:00 uur zal er de officiële opening van HAVEN 5 zijn met wethouder Karin van Werven.

Dat moment is tevens de start van onze nieuwe actie ‘Hart onder de Riem’. Waarbij iedereen de gelegenheid krijgt om iets voor een ander te doen of om zelf hulp te ontvangen. De hele maand november zal in het teken van deze actie staan. Houdt onze website dus goed in de gaten!

TUINKAMER
Onze achterste ruimte, de Tuinkamer, wordt opgeknapt. De muren zijn al mooi geverfd en er wordt een laminaatvloer gelegd. Sfeervolle gordijnen, lampjes en andere decoratie moeten de rest doen. Dan is deze ruimte uitermate geschikt voor bijvoorbeeld yoga, meditatie of andere sessies in een intieme sfeer. Heb je behoefte aan een betaalbare locatie of ken je mensen die dit zoeken. Kom vooral langs om te kijken en je bij te laten praten over de mogelijkheden.

PROGRAMMA NAJAAR
Een nieuw jaargetijde met nieuwe cursussen en bijeenkomsten, naast ons ‘gewone’ programma:
* Praktische filosofie, vanaf 6 september, woensdagmiddag 13.30 uur
* Maancirkel: vanaf de kennismakingsbijeenkomst op 17 september
* Schrijven met je zintuigen: vanaf 16 september. In deze cursus gaan we in 6 lessen de uitdaging aan om op creatieve wijze je zintuiglijke ervaringen in woorden te vangen.
* Compassietraining: vanaf 3 oktober

FEEST
Wil je een verjaardag of een ander feestje vieren? Onze grote huiskamer is te huur.

VRIENDEN
Vind je het belangrijk dat er een aanlegplek is voor mensen? Een plek waar iedereen welkom is en mee kan doen. Als vriend van HAVEN 5 zorg je er mede voor dat deze …… kan blijven bestaan. HAVEN 5 draagt bij aan sociale cohesie in het dorp, een belangrijke sociale plek voor iedereen.

HUUR ONZE FRAAIE LOKATIE
Onze grote huiskamer staat open voor uw eigen vergadering of evenement. Voor een luttele €50,- per dagdeel huurt u HAVEN 5 af.

DOE MEE MET TRAINEE
HAVEN 5 neemt deel aan het vrijwillige traineeship van de VCH. Elke dag is een nieuwe kans om jezelf en de wereld een stukje mooier te maken. Laat ons je op weg helpen met deze Vrijwillige Traineeship. Of kent u jongeren voor wie dit talentenprogramma een kans is? Informatie leest u bij Huizen Voor Elkaar.

MEEMAKERS
Geloof je in de kracht van samen? Heb je een idee voor een activiteit? Hou je van organiseren? Heb je tijd en zin om een bijdrage te leveren aan HAVEN 5? Neem contact op via 06 – 223 073 44 of info@haven5.nl.

Meedoen kan ook als Vriend van HAVEN 5: door een financiële bijdrage of andere gift.