Misschien heb je het al gezien (geroken of geproefd): er staat een oven in HAVEN 5! De afgelopen weken is er op dinsdag en donderdag allerlei lekkers in gebakken.

De bakkers

Simone startte met een verrukkelijke appel/peren taart. Die smaakte prima en daarna wilde Zena haar bak-kunsten wel vertonen. Zij maakte een heerlijke, luchtige marmer cake. En zo werd het (bak)stokje elke week aan iemand anders doorgegeven. Nog 2 die leuk zijn om te noemen: Hans maakte er een speculaas-feestje van met gevuld speculaas en speculaas brokken. Olga verraste ons met een pruimentaart.

Uitnodiging

Dusssss……. houd jij van bakken? Wil jij je lekkerste recept wel eens delen met HAVEN 5 mensen?

Dat kan van maandag tot en met vrijdag. Vind je het leuk om samen te bakken? Dan is de dinsdag en donderdag aan te raden. Dan is Simone er. Zij is dol op koken en bakken en helpt je met liefde op weg. Onze oven staat in ieder geval voor je klaar.

Nederlandse (appeltaart) les

Ab geeft op dinsdag Nederlandse taalles. Komende dinsdag gaat hij dat combineren met het bakken van een appeltaart. Hoe leuk is het om de taal te leren aan de hand van samen bakken? Het wordt vast heerlijk, zeker als je Ab’s bijnaam kent: opa appeltaart.

Zoete vriend

En over de kosten voor de ingrediënten hoef je je geen zorgen te maken. Een ‘zoete’ vriend heeft zich gemeld bij HAVEN 5. Zij houdt zelf enorm van koken en gelooft dat samen eten mensen verbindt. Daarom heeft ze een bedrag gedoneerd waarmee 26 weken lang een taart/cake/koekjes gebakken kunnen worden. Lever het bonnetje in en je ontvangt de gemaakte kosten retour. Hoe lekker en makkelijk wil je het hebben?

Vriend van HAVEN 5

HAVEN 5 is een burgerinitiatief dat staat voor een samenleving waarin iedereen mee kan doen en waarin we naar elkaar omkijken. Met openheid, aandacht en plezier. We doen het samen! Ook jij kan  bijdragen op een manier die bij jou past. Deze ‘zoete’ vriend is een mooi voorbeeld van een persoonlijke bijdrage. Wil je iets betekenen als Vriend van HAVEN 5? Simone of Karin denkt graag met je mee. Stap eens binnen of neem contact op via 06 – 223 073 44 of info@haven5.nl