Op vrijdag 26 augustus vieren we de 1e verjaardag van HAVEN 5. Heel bewust noemen we het een verjaardag en niet een 1-jarig bestaan. Want een burgerinitiatief als HAVEN 5 ‘bestaat’ niet, maar het beweegt, leeft en groeit. Het was een levendig jaar waarin veel mensen HAVEN 5 hebben ontdekt en een bijdrage hebben geleverd. Heerlijk!

Wie jarig is, organiseert een feestje. Dat doen we zeker. Met een veelzijdig programma en een brede waaier aan activiteiten waaraan je kunt deelnemen. Groen, persoonlijke ontwikkeling, duurzaam, creativiteit, high tea, lezing…. volop keuze. Zie het programma hieronder. Elke activiteit duurt maximaal 30 minuten. Kies uit wat je leuk en/of interessant lijkt en geef je op via info@haven5.nl. Gewoon langskomen voor een kop thee of koffie met wat lekkers kan natuurlijk ook.

Wil je een verjaardagscadeautje meenemen voor HAVEN 5? Leuk idee! Mogen we een tip geven? Een financiële bijdrage is heel welkom. We kunnen dan het 2e jaar opnieuw ruimte bieden aan sociale, creatieve en duurzame initiatieven in Huizen.

Bekijk het programma